Rómeó és Júlia musical jegyek MKB ARENA SOPRON

Dátum: 2013.03.16.
Helyszín: MKB Aréna -Sopron

Presgurvic: Rómeó és Júlia musical

Továbbra is a színház legnagyobb sikere! Ezt nem lehet kihagyni!
A párizsi bemutató hatalmas sikerét követően a Budapesti Operettszínház 2004. januárjában mutatta be a musical magyarországi változatát KERO® rendezésében. Az előadás azonnal óriási siker lett. A produkció dalai felkerültek a rádiók slágerlistáira, s az operettszínházi előadást pedig már több mint 300 ezer ember látta.
A musical CD-je 2006-ban platinalemez lett, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégszerepelt produkcióról a monumentális díszletek között, káprázatos jelmezekkel, 200 táncossal és statisztával, s színházunk sztárjaival DVD felvétel is készült.
A Shakespeare színműve alapján készült mű története mindenki számára ismerős. Gérard Presgurvic, a zeneszerző és egyben szövegíró, így nyilatkozott az alkotásról: "A Rómeó a világirodalom legromantikusabb és legtragikusabb darabja. Ennél jobb téma nem is kell egy jó musicalhez, hiszen van benne minden: gyűlölet, szerelem, félreértés, halál, esküvő, szabadság. Mindezen túl arra törekszem, hogy a Rómeó és Júlia ürügyén sok-sok új és aktuális érzést fedezzek fel magamban."

A musical főszerepeiben: Dolhai Attila, Szabó Dávid, Vágó Bernadett, Peller Anna, Janza Kata, Homonnay Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Brasch Bence, Kalocsai Zsuzsa, Szabó P. Szilveszter láthatóak!

Az ismerős dallamok, a sztárszereposztás és a lenyűgöző látvány most is biztos szórakozást jelent majd minden nézőnek!

2013. március 16-án délután és este a Soproni MKB Arénában elevenedik meg újra sztárszereposztásban.

Jegyárak:

4500, 5500, 6500, 7500, 9500 Ft


A musical főszerepeiben többek között Dolhai Attila, Szabó Dávid, Vágó Bernadett, Peller Anna, Janza Kata, Homonnay Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Brasch Bence, Kalocsai Zsuzsa, Szabó P. Szilveszter láthatóak!