Főoldal > Fesztivál > Szarvasi Vízi Színház

Szarvasi Vízi Színház

Szarvasi Vízi Színház

Helyszín: Szarvasi Vízi Színház
Dátum: 2023 nyarán

JEGYVÁSÁRLÁS

A Szarvasi Vízi Színház 2023-ben is várja a nézőket a változatosabbnál változatos előadásokkal.

Az elmúlt években olyan sikerek voltak láthatóak mint a Monte Cristo grófja musical, a Fővárosi Nagycirkusz új tehetségeit képző Baross Artistaképző előadásai, Cserháti Zsuzsa emlékest, de operett, gyerek előadás és számos népszerű vendégelőadás volt látható aSzarvasi Vizi Színházban.

A Szarvasi Vízi Színház 2023-as műsorában látható lesz a legendás Neoton musical, lesz operett gála, visszatér a Monte Cristo grófja musical, Gubik Petra és Kocsis Dénes Deja Vu előadása is Szarvasra látogat, a kicsiket pedig Hókirálynő története várja. Janza Kata és Polyák Lilla Retro showval készül, Járai Mátéval érkezik a Primadonnák, A Baross Imre Artistaképzőből érkezik a Világok Vándora - Petőfi 200 előadás.

A július a Lili bárónő operettel indul amit a Honfoglalás musical és a Csárdáskirálynő operett követ. A Fővárosi Nagycirkusz A sztyeppe illata előadással kedveskedik és Szarvason is látható lesz a Janza Kata és Hűvösvölgyi Ildikó főszereplésével a Vörös lámpás ház. Hernádi Judit és Kern András főszereplésével érkezik a Kalamazoo és Köllő Babettel érkezik a Boeing, Boeing. A lista pedig nem ért itt véget!

A jegyárak előadásonként eltérnek!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top