Apáca show musical - Szegedi szabadtéri Játékok 2020

Jegyvásárlás

Dátum: 2020.07.31-08-01.
Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad

Apáca show (Sister Act) musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2020

Talán nincs is aki ne ismerné az Apáca show című legendás filmet, amiben Whoppi Goldberg egy apácát játszik. Azonban Deloris Van Cartier nem egy hétköznapi apáca, neki ez csak egy álruha, hiszen egy bárban énekesnő eredetileg, ám egy gyilkosság szemtanujaként veszélybe kerül az élete és végül az FBI egy zárdában bújtatja el. Azonban Deloris nem bír sokáig magával s teljesen felforgatja a rendház életét nem kis izgalmat okozva ezzel mindenkinek. A film legendás betétdalát az Oh Happy Day című dalt csak a Youtuben 2013 óta 24 millióan hallgatták meg. 

A legendás filmből azóta musical is készült, méghozzá Whoopi Goldberg közreműködésével. A Broadway musical szerzője pedig nem más mint a Disney Kis Hableány, Aladdin, Szépség és a Szörnyeteg és a Szegeden 2018-ban is látható A Notre Dame-i toronyőr musical szerzője Alan Menken.

Az Apáca show musical magyarországi premierje 2018-ban volt Szegedi Szabadtéri Játékokon Peller Anna  Dolores nővér,  Alföldi Róbert gengszter, Feke Pál rendőrtiszt, Molnár Piroska zárdafőnöknő főszereplésével.

A sikermusical 2020-ban ismét a Dómtérre érkezik. Az Apáca show musical 2020. július 31-én és augusztus 1-én lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon!

Jegyvásárlás lentebb!

Powered by Interticket