Tom Jones koncert 2021

Dátum: 2021.08.19.
Helyszín: Veszprém Aréna

TOM JONES koncert a Veszprém Fesztiválon 2021-ben!

A Veszprém Feszt 2021-es programjának csúcspontja lesz a 76 éves legenda, Tom Jones koncertje. A Tom Jones koncert 2021. augusztus 19-én a Veszprén Feszt részeként a Veszprém Arénában kerül megrendezésre. A koncerten a legismertebb slágerei mellett igazi csemegék is várják majd a közönséget. A legendás klasszikusait a mai napighallhatjuk filmekben sőt a rádiókban is.

Sir Tom Jones pályafutása izgalmas fordulatokkal volt tele, de a mai napig nagyon aktív, amit mi sem mutat jobban, hogy még mindig rengeteg koncertet ad, sőt fiatalokat is mentorál az angol Voice című tehetségkutatóban. 

2016 nehéz, ám mozgalmas év volt Sir Tom előadóművészi és turnééletében, hiszen meg kellett küzdenie azzal a gyötrő fájdalommal, amelyet gyermekkori barátja és egyben felesége, Melinda elvesztése okozott 59 év házasság után, 2016 áprilisában. Tom és zenekara új szintre emelte az előadásait, amelyeket lelkes tudósítások követtek Európában és Amerikában. Ősz felé közeledve Sir Tom visszatért az ITV The Voice UK műsorába (2017- ben kerül adásba), hogy új tehetséget mentorálhasson. Az év pozitív lezárása egy váratlan németországi kitérő azért, hogy nem kisebb sztárral, mint magával Helena Fischerrel léphessen fel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!