Electronic iCONS

Dátum: 2013.05.18.
Helyszín: SYMA Csarnok Rendezvény és kongresszusi Központ


The Anothers & OneMusic & Syma present
Electronic iCONS
iCONS - Mert ilyen még nem volt!!

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy magyar elektronikus zenei szcéna. Születését a korai kilencvenes évekre datálják. Az itt fellépő urak között akad olyan, aki már a vajúdásnál bábáskodott és akad olyan aki évekkel később csatlakozott. Egyvalamiben azonban megegyeznek, valamennyien szerves részei a magyar e-zenei életnek, hosszú évek óta. Őrült rave-ek, fesztiválok, csarnokos party-k, klubestek vagy akár privát bulik százait tudhatják maguk mögött egytől egyig, elvitathatatlan sikerek, elismerések, díjak, győzelmek sorával kövezték ki az utat az ifjú titánoknak. Úgy érezzük a szcéna felnőtt annyira, hogy évente egyszer közösen emlékezzünk meg életútjukról, de nem a hagyományos módon, nem egy "classic" partyval. A szervezők és a dj-k gondolatmenete csak annyira volt közös, hogy valamennyiük első kérdése volt:

- De ugye nem klasszik lesz? :D
Nem, nem az lesz! Rendhagyó, közös életműbuli. A progresszív house (SlamJr.) az undergrond (Palotai, Naga & Beta), a besorolhatatlanul egyedi hangzásvilág (Jutasi), a techesebb, húzósabb trackek (Bernáthy Zsiga, Kühl), a vocal house (Tommyboy), a fülbemászóbb dallamok (Sterbinszky, Schulz, Junior) egyaránt beköszönnek majd a party folyamán, amelyet a csodaszép és nagyon tehetséges Djane, a 2012-es Petőfi DJ verseny egyik győztese, ShizuKa szettje vezet fel.
Nem kétséges, ezen az estén nem csak a magyar DJ társadalom krémje teszi tiszteletét a SYMA csarnok B épületében, hanem minden valamirevaló partyördög is, nem feledve az érzést, amikor a basszus elementáris erejére egyszerre dobbanak szívek, egyszerre mozdulnak lábak, egyszerre lendülnek magasba karok ezrei. Neked is ott a helyed - mert megérdemled!

THE ICONS:
Sterbinszky
Slam Jr.
TommyBoy
Palotai
Jutasi
Naga & Beta
Kühl
Dän von Schulz
DJ Junior
Bernáthy Zsiga LIVE
Special warm up by Shizuka

Jegyárak / belépő:
1490Ft